This is real, this is me.

This is real, this is me.
Nur Syuhada Binti Abu Bakar
Shah Alam, Selangor
Diploma in Office Management & Technology
Faculty of Business Management
UiTM Seri Iskandar, Perak
I am nineteen, young, wild and freeeee :D

Followers

Monday, September 17, 2012

Selamat Hari Raya! (2012)

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! kepada seluruh umat Islam yang menyambut kemerdekaan, kemerdekaan bagi umat Islam daripada dijajah dalam sejarah Perang Badar. 
Sesungguhnya dengan kewujudan raya, kita dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama saudara-mara. Air yang dicincang tidak akan putus. Bak kata orang, sejahat-jahat mana pun mereka tetap darah daging kita. Semoga hidup kita semua diberkati, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. 
Sesungguhnya juga apa yang berlaku telah ditetapkan oleh Allah S.W.T. Manusia hanya merancang, Allah jua yang menentukan. Ikslas dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.


Dengan izin Allah yang Maha Esa, terima kasih atas jalinan kekeluargaan yang tercipta :)
Satu keluarga ada lapan orang ahli. Ya lapan! Enam orang adik-beradik hehe ramai ke? tidak bagi saya. Kalau enam ni macam biasa. Lagi biasa kalau bawah empat. Kan?
Semua dah besar-besar tapi tiada seorang lagi pun yang sudah berumah tangga. Kenapa? Sebab kami dah besar je tapi masih lagi muda :D

Pertama------> lelaki #atas #kanan #abang
Kedua-->perempuan #atas #tengah #saya
Ketiga-----> lelaki #atas #kiri #adik
Keempat-----> perempuan #bawah #kanan #adik
Kelima-----> perempuan #bawah #kiri #adik
Keenam-----> perempuan #tengah #adik

__________________________________________________________________________________________

Baiklah, sekarang kita beralih arah. Tetap dengan tajuk yang sama. Raya raya raya!!! Tapi kali ini raya dengan keluarga Majlis Perwakilan Pelajar pula :) Kami keluarga bahagia, dipanggil keluarga ungu hehehe yang pakai warna ungu je boleh bergambar keluarga :pSesungguhnya perhubungan yang terjalin antara kami akan berkekalan sepanjang hayat. 
Kami Mahasiswa Gemilang!

NurSyu with love.

No comments:

Post a Comment