This is real, this is me.

This is real, this is me.
Nur Syuhada Binti Abu Bakar
Shah Alam, Selangor
Diploma in Office Management & Technology
Faculty of Business Management
UiTM Seri Iskandar, Perak
I am nineteen, young, wild and freeeee :D

Digital clock

Followers

Sunday, September 16, 2012

Dunia blog, kini kembali.

erm erm erm Assalamualaikum :)

haaaaa tajuk blog kali ini sudah cukup membuatkan semua tertanya-tanya. dan satu lagi, kenapa guna bahasa melayu? pelik bukan?
tadaaaa......

Blog ini direka khas adalah kerana saya pelajar semester tiga Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat, Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Seri Iskandar, Perak telah ditugaskan untuk mereka sebuah laman blog yang perlu mengandungi maklumat-maklumat yang telah disenaraikan oleh pensyarah.

Tapi, kami tidak dibenarkan untuk menggunakan bahasa 'rojak'. Faham itu apa bahasa 'rojak'? Bagus.
Malangnya, susah bagi kami untuk menggunakan satu bahasa dalam satu masa. cewah
Pensyarah saya baik orangnya...... hehehe

Dahulu kala, zaman sekolah blogspot ni memang terkenal. Semua bertungkus-lumus 'edit' sana-sini nak bagi 'page view' nampak cantik, menarik dan tertarik. Letak lagu, gambar, video, dan macam-macam lagi sebab nak kumpul 'followers'. Makin ramai 'followers' mereka, bermaksud blog tu menarik, orang ramai baca. Sebenarnya, saya pon ada blog saya sendiri, post dah beribu-raban, tapi malangnya segan nak 'view' sebab masa tu zaman jahiliah lagi, maka post pun semua buat diri sendiri tak tahan gelak bila baca balik. wahhh ayat ==' 
Maka, ini blog baru, semoga bergembira tatkala membacanya!



NurSyu with love.

No comments:

Post a Comment